Fundacja Uniwersytetu Łódzkiego od kilkunastu lat propaguje i rozwija wykorzystywanie wiedzy naukowej w biznesie. W wyniku naszych działań ekspertyzy i badania naukowe znajdują praktyczne zastosowanie i wykorzystywane są w firmach wymiernie podnosząc jakość i wartość produkowanych wyrobów czy świadczonych usług.

Badania wykonywane są w ramach prowadzonej przez Fundację działalności gospodarczej.

Mamy doświadczenie i wypracowane wysokie standardy obsługi.

Zapraszamy właścicieli, przedstawicieli firm i instytucji do skorzystania z ofert przedstawionych na naszej stronie internetowej.

Jednocześnie Fundacja Uniwersytetu Łódzkiego, mając na uwadze potrzebę szybkiej realizacji zleceń, zapewnia profesjonalną obsługę: administracyjną, finansową i prawną, nadzór nad zlecanymi badaniami oraz umowy poufności.

Dbając o naszych kontrahentów i rozwój ich firm zapewniamy terminową realizację zleceń, co umożliwia szybkie wdrażanie wyników prac, badań czy ekspertyz w życie. Z naszych usług korzystają firmy i instytucje niezależnie od ich wielkości.

Dorobek naukowy specjalistów z Uniwersytetu Łódzkiego jest wdrażany i wykorzystywany w firmach, które dzięki temu realnie powiększają swoje zyski.

Wszelkie pytania prosimy kierować pod adres: fundacjaul@gmail.com oraz tel/fax: 42-66-55-196